Contact

U kunt mij mailen op info@corriezwarts.nl of bellen naar
06 – 47 00 77 62 ; als ik u niet te woord kan staan, kunt u mijn voicemail inspreken en zal ik u zo snel mogelijk (mijn streven is binnen 2 werkdagen) terugbellen.

De praktijkruimte bevindt zich in het centrum van Zutphen op Waterstaat nummer 5.

De komende 5 maanden kan ik helaas geen nieuwe behandelingen starten ( update november 2021) en is er een aanmeldstop. De behandeling wordt aansluitend aan de intake gestart, er is dus geen verschil tussen aanmeldwachttijd en behandelwachttijd. De wachttijd heeft betrekking op zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ en is niet afhankelijk van diagnose of zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden, die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen).

De praktijk biedt geen 24-uurs dienst, dus in crisissituaties buiten kantoortijden kunt u het beste contact opnemen met de huisartsenpost.